1 april, kikker in je bil!

on

Vandaag is het weer zover, dé dag voor alle grapjassen onder ons. Niemand is veilig en de grappen variëren van kleine grapjes tot grootse stunts. Zelfs de media, winkels en andere instanties doen er steeds fanatieker aan mee. Nog geen goed plan? Ik heb hier wat last-minute 1 april grappen voor jullie!

Een paar snelle, leuke grappen om met collega’s of familie uit te voeren zijn natuurlijk prank-calls. Leg een notitie neer dat ze terug moeten bellen en vragen naar Gijs en schrijf hierbij het telefoonnummer van de Efteling. Of vragen naar dhr. Beer met het telefoonnummer van de dierentuin. Succes gegarandeerd, mits ze niet doorhebben dat het 1 april is natuurlijk!

Het verwisselen van producten is ook een gouwe ouwe natuurlijk. Verwissel melk met karnemelk, zout met suiker, zoetjes met smintjes of alle andere producten die op elkaar lijken maar erg verschillen in smaak.

Boobietrap het huis of kantoor. Met een luchthoorn onder een stoel die veert krijgt iemand de schrik van zijn/haar leven! Of trektouwtjes aan deuren, zodat ze afgaan als de deur geopend wordt. Ook altijd leuk!

Leg wax krijtjes net boven de ruitenwisser van een auto. Als ze de ruitenwisser aanzetten hebben ze een instant-regenboog! Wil je iets verder gaan? Regel sleutels van de auto en vul alle roosters in de auto met bloem. Haal zichtbaar bewijs weg, zet de blazers op vol volume en als het slachtoffer de auto start, komt de bloem in 1 klap met volle snelheid de auto in! Succes met schoonmaken.

Stuur je partner een anonieme liefdesbrief. Maak een mailadres aan en stuur de kaart digitaal met een tekst dat je hem/haar kent omdat je hem altijd in de trein ziet of ergens anders. Goed voor het ego van je partner en leuk om de reactie te peilen!

Laat een bekende met volwassen stem je ouders bellen hoe oud je bent, dat hij/zij een tatoeëerder is en de tattoo er al half op staat maar hij/zij door een verspreking van jou tot de ontdekking kwam dat je niet oud genoeg bent!

Smeer iets plakkerigs op alle deurkrukken in huis, pindakaas bijvoorbeeld. Wel zelf opletten he!

Zoek online een bekeuring en pas deze aan zodat het kenteken van het slachtoffer erop staat. Liefst een hoge boete natuurlijk! Even door de brievenbus gooien en wachten maar!

Zet alle klokken vooruit. Kijken hoe lang het duurt voordat iemand het doorheeft en vooral leuk als mensen afspraken hebben waar ze een uur te vroeg zijn!

Op internet vind je makkelijk een positieve zwangerschapstest. Leuk voor naar je ouders, vriend of beste vriendin!

Heb je zelf nog leuke 1 april-grappen die snel uit te voeren zijn? Plaats ze hieronder en wie weet kunnen we samen nog even wat mensen de gek aan steken vandaag!

Liefs, Stacey

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. mamakiekie schreef:

  hehe, als ik deze blog niet gelezen had was het me echt volledig ontgaan dat het vandaag 1 April is! Op mijn werk worden er altijd mopjes uitgehaald maar nu ben ik in verlof.

  Liked by 1 persoon

  1. ABC_Blogging schreef:

   Ik was voorbereid gelukkig! 😂

   Liked by 1 persoon

   1. mamakiekie schreef:

    Ik werk met volwassenen met een verstandelijke beperking die echt houden van mopjes uithalen, ik ben normaal altijd op mijn hoede op 1 April 🙂

    Liked by 1 persoon

    1. ABC_Blogging schreef:

     Haha ja dat moet dan ook zeker wel!

     Liked by 1 persoon

Laat een reactie achter, dat vind ik super leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s