Movietip: Knock Knock

Vandaag weer een filmtip, namelijk een die me aangeraden was te kijken: Knock Knock. Hij werd me aangeraden met de boodschap dat hij erg ziek was en dat was niet gelogen.

Informatie
Genre: Thriller/misdaad
Speelduur: 96 Minuten

Acteurs: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas
Regisseur: Eli Roth

10615_gr_Knock-Knock.jpg
De architect Evan Webber (Keanu Reeves) heeft het rijk twee dagen voor zichzelf als zijn vrouw met de kinderen een weekend naar zee gaat. Evan blijft samen met de hond achter om werk af te maken.

Als iedereen vertrokken is, gaat Evan aan het werk. Onder het genot van muziek en wat te roken (drugs?) zit hij te werken als de bel gaat. Eerst denkt hij het zichzelf te verbeelden, maar dan blijkt dat er echt iemand voor de deur staat en als hij deze opent staan er twee (uiteraard bloed mooie en jonge) meiden voor de deur. Het regent en ze zijn helemaal doorweekt en verdwaald. Door de regen werkt hun mobiel niet meer en om ze even achter de computer te laten, laat Evan ze binnen *zucht*.

10615_2_Knock-Knock-04
Bron

Evan doet zijn best de dames, Genesis en Bel, te helpen waar mogelijk. Zelfs tot het punt dat beide dames gebruik mogen maken van de droger en ze in een badjas rond dwarrelen door het huis. Need less to say, de avond eindigt in een trio.

De volgende ochtend heeft Evan natuurlijk spijt van zijn daad en de dames maken aanstalten om te vertrekken en Evan is blij dat het allemaal afgelopen is. Maar het begint net! De dames ontpoppen zich als ware psychopaten! Wat ze precies doen, zul je natuurlijk zelf moeten bekijken. Maar je valt van de ene verbazing in de andere bij deze film en uniek is hij dus zeker!

10615_1_Knock-Knock-01

Alles wat gebeurd geeft je natuurlijk een hoog ‘eigen schuld’ gehalte, aangezien Evan natuurlijk zelf zijn gezin bedrogen heeft met de dames. Maar wat zij hem aandoen, laat je toch steeds meer medelijden krijgen.

10615_3_Knock-Knock-05
Bron

Al met al een film die je gewoon gezien moet hebben, omdat je niet snel een film zal vinden die zo bizar is. Dus ik raad hem ook aan, maar hou deze blogpost in je achterhoofd zodat je weet waar je aan begint haha!

Wat vinden jullie, lijkt jullie dit een film om te kijken?

Liefs, Stacey

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. ABC_Blogging schreef:

   Dank je wel! Leuk! Ga a.s. week mijne posten, heb ook nog een telefoonTAG staan waarvoor ik genomineerd ben, komen beide aankomende week wel voorbij 🙂

   Liked by 1 persoon

   1. sjennetnie schreef:

    Take you time!! Ik zie m wel verschijnen!

    Liked by 1 persoon

Laat een reactie achter, dat vind ik super leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s