Let’s get personal: Mijn week (6)

Zoals beloofd deze week wel weer een normaal weekoverzicht, zoals ik eigenlijk elke week doe.

Er is wel een kleine verandering! Eerder was mijn weekoverzicht van maandag tot zondag en plaatste ik deze op de zondag om 17:00, want al mijn artikelen komen dagelijks om 17:00 online. Maar aangezien ik op zondag soms afspraken heb, is het dan moeilijk om alles netjes af te werken en op tijd te plaatsen. Daarbij maak ik soms na 17:00 natuurlijk ook wel wat mee, dus mijn nieuwe weekoverzicht loopt van zondag tot zaterdag en komt dan de volgende dag online om 17:00!

Zondag 27 maart
Vandaag kwam een korte variant van mijn standaard weekoverzicht online, ik had simpelweg niet genoeg tijd en daarom kwam Geen updates online. Daarin kan je een beetje lezen waarom er niets online kwam en natuurlijk ook een beetje wat ik gedaan heb.

Het is vandaag eerste Paasdag, dus nadat we onszelf uit bed hebben gesleept na de verjaardag hier thuis vertrekken we naar mijn moeders huis. Mijn zusje, haar vriend en mijn kleine nichtje zijn er ook, dus super gezellig! Lekker samen eten en kleine baby Mia kreeg voor het eerst aardbeien, smullen dat ze deed. Zij maakt elke dag goed!

Na het eten moesten we weg, want een kennis werd 50 en vierde dit in de stad. Even snel langs oma om even wat op te pikken en door naar het centrum. Nog even snel helpen versieren en toen kwam de limousine met de jarige de hoek om. Ze was zo verrast, ze moest constant huilen. Zo lief!

Het feestje was gezellig, lekker Italiaans eten erbij en ik kon zo lekker de hele dag met mijn nichtje kroelen en trekken. Dan weet ik pas hoeveel ik het mis, na zo’n dag met haar.

Na het feestje snel door naar huis, even het broodnodige opgeruimd in huis en get schoonmaken doen we morgen wel. Nu veel te moe voor en morgen hebben we verder toch geen plannen, dus who cares voor deze keer.

In bed heb ik nog even liggen bloggen en we hebben de remake van ‘Nightmare on Elmstreet’ gekeken, grappig om te zien. Echt de cliché horror zoals ze dat vroeger maakte, maar wel met de effecten van nu!

Daarna viel ik als een blok in slaap, wat een gezellig weekend was het, maar wat een drukke tijd zo achter de rug zeg!

Maandag 28 maart
Ik was al een tijdje bezig met een nagelkuur en hierover kwam vandaag het artikel Nagelkuur met L’Oréal en Kruidvat online. Hierin lees je wat ik van deze kuren vind en wat ze voor je nagels doen.

Vandaag is tweede Paasdag en we hebben verder geen plannen, dus gaan lekker een dagje thuis genieten. Er komt een drukke week aan, dus even een beetje opladen is niet verkeerd.

We beginnen de dag met een ontbijt, al heb ik daarvoor al even in bed gelegen een beetje op mijn telefoon spelen en mijn vriend was aan het stofzuigen en opruimen. Hij vond dat ik met de verjaardag al meer dan genoeg gedaan had en dus zou hij dit doen. Daarna dus lekker samen even aan tafel.


De middag heb ik een beetje geblogd en een en ander aan mijzelf gedaan, beetje verzorging en mijn nagels. Alles op een lekker rustig tempo en zonder stres.

In de avond aten we natuurlijk eerst avondeten en daarna zijn we lekker een filmpje gaan kijken met een stokbroodje, aangezien we nog zoveel salades en andere dingen over hadden van de verjaardag. Een heerlijke tweede Paasdag dus zo!

Enige nadeel van vandaag is dat ik per ongeluk een klap tegen mijn lip aan kreeg toen ik met vriendlief aan het stoeien was, het resultaat is adembenemend *ahum*.

Dinsdag 29 maart
Ik hou van kokos, maar zelfs mensen die er niet van houden vonden mijn Piña Colada’s een succes en ze zijn er ook zonder alcohol! Vandaag deelde ik dit recept dus met jullie in het artikel Recept: Piña Colada.

Ik begon de dag bijzonder slecht. Ik kreeg gordijnen van mijn moeder, die verduisteren. En ik kan je vertellen dat ze heel goed werken! Om 09:30 werd ik wakker en ik had geen wekkers gehoord, om 09:00 moet ik op mijn werk zijn. OEPS! Ik heb niet eens wekkers gehoord!

Ik werd wakker en wilde me weer omdraaien, het was nog zo donker. Gelukkig keek ik even snel op mijn telefoon en kreeg ik de schrik van mijn leven. Ik had al 3 apps van chauffeurs met adressen en of ik de routes voor ze wilde plannen. Dus nadat ik mijn werkgever snel op de hoogte had gebracht van mijn uitslapen, snel achter de computer thuis maar snel de routes plannen en opsturen. Daarna als een gek klaar gemaakt en 11:30 was ik dan eindelijk op het werk.

Het was ook nog druk op werk, want er gebeurde van alles. De avondroute was niet goed geregeld, waardoor onze chauffeur voor een dichte deur stond. Er moesten veel telefoontjes gepleegd worden en ik had nog wat administratie liggen. Gelukkig had ik alles wel om 17:00 klaar en kon ik toch op tijd naar huis.

In de auto zag ik dat de huid boven mijn lip ondertussen ook blauw gekleurd was, mooi man! Dus even snel naar huis gebeld dat mijn vriend make up voor me moest pakken, zo kon ik het nog een beetje bijwerken.


Om 18:00 zouden we in de stad zijn, dus snel mijn vriend opgehaald van huis en door. We gingen met 12 man naar de film Rokjesdag en gingen daarom eerst met 10 van ons een hapje eten in de stad. Was super gezellig en mijn Pasta Carbonara was echt heerlijk!

Daarna naar de film. Het was geen topfilm, maar ik heb me super vermaakt. Mijn moeder was er ook en aangezien wij met een grote groep waren en er bijna niemand anders in de zaal was, gingen we maar eens iedereen bellen om te kijken wie zijn geluid niet uit had. Zo ging de avond verder, veel geouwehoer en gezelligheid dus! Was echt super en we hebben afgesproken dit eens per maand te doen, met zijn allen een avondje weg.

Onder de trap naar de zaal stonden nog goodiebags van de ladiesnight, dus toen wij na de film allemaal buiten stonden kwam vriendlief maar niet naar buiten. Niemand wist wat hij nou aan het doen was, maar even later kwam hij naar buiten met voor alle vrouwen een goodiebag in zijn handen. Hoe lief! Hij had hard lopen zeuren, is hij goed in, maar het was hem wél gelukt!


Na de film gingen we moe, maar voldaan, naar huis. Lekker mijn bedje in, want het was al bijna 23:00 en na de start van de dag loop je toch een beetje achter de feiten aan. In bed heb ik nog even Married At First Sight en Kerels met een kleintje gekeken en toen viel ik in slaap.

Woensdag 30 maart
Ik heb met mooi weer altijd vaker horloges om. En omdat het steeds mooier weer is, vandaag een overzichtje met mijn favoriete horloges.

Vandaag werd ik gelukkig op tijd wakker, maar ik was niet vooruit te branden. Ik heb de laatste tijd veel moeite energie ergens in te steken. Maar na even wakker te worden heb ik mezelf uit bed weten te schoppen. Nadat ik mezelf al helemaal klaar gemaakt had en alles, zei mijn vriend opeens dat het zijn verjaardag was. OEPS, wat erg! Doordat we maandag vrij waren, had ik echt het gevoel dat het dinsdag was in plaats van woensdag. Blond geboren! Gelukkig vond mijn vriend het niet erg, dus gaf ik hem nog even een kleinigheidje aangezien hij zaterdag al een iPad gekregen had.

Daarna op naar werk, het zonnetje schijnt en dat maakt mijn dagen altijd een stuk beter! Op werk begon ik met het plannen van de route voor de avond, maar halverwege begon mijn pc uit het niets te updaten en een uur verder was de pc up-to-date en mijn werk weg. Vroeger kreeg je altijd een verzoek tot opnieuw opstarten en kon je alles opslaan, maar bij deze pc met windows 10 gaat hij vanzelf uit en ben ik gewoon zonder pardon alles kwijt. Wat ben ik toch blij met mijn MacBook!

Het internet op werk is al een tijd een drama, dus er zou een monteur komen. Maar deze moest ook even helpen met een nieuwe telefoon aansluiten en mijn werkgever had geen nieuw toestel gekocht. Dus moest ik, wat een straf zo in het zonnetje, even naar de winkel snel een toestel ophalen en daarna kon alles geregeld worden.

Een van onze chauffeuses kwam nog gezellig langs op kantoor, even bijkletsen! Ik werk voor haar vriend in de kroeg, dus dat is altijd wel grappig. We gingen met zijn drieën, mijn werkgever ging ook even mee, naar de kaasboer aan de overkant om even wat lekkere kaas te halen! Hij heeft namelijk de opslag bij ons tegenover, hij staat altijd op de markt.

Die middag moest ik ook nog even naar Hengelo, zo vliegt de dag wel voorbij en daarom hou ik van mijn werk! Soms zit ik een hele week alleen maar op kantoor, maar meestal moet ik alle kanten op en die afwisseling zorgt dat mijn dagen bijna nooit saai zijn. Gelukkig maar!

In de auto zat ik nog even naar mijn lip te kijken, maar het ziet er echt niet uit. Op werk zaten ze me al te pesten dat ik een snor had, bedankt he!


Na werk ben ik eerst met mijn vriend even een rondje over de kermis gaan lopen, gewoon even kijken. Ik vind de kermis altijd wel iets hebben en dan moet ik ook oliebollen hebben! Daar kan ik me echt in vervreten, maar gelukkig alleen van de kermis of met oud en nieuw.

Thuis hebben we nog even lekker een paar blokjes kaas en wat broodjes gegeten, aangezien we natuurlijk wel even in rust nog even mijn vriends verjaardag moesten vieren!

Daarna natuurlijk lekker naar bed, want morgen moet er gewoon weer gewerkt worden.

Donderdag 31 maart
Aangezien ik natuurlijk beloofd had een winnares te kiezen op mijn vriend zijn verjaardag, maar het was te druk gister dus begon ik daar vandaag mee. Dat lees je in Eerste winnares.
Daarna kwam mijn hoofdartikel van de dag online, op donderdag is dat beauty. Nou leek het me leuk om jullie te vertellen wat voor gewoontes ik heb op gebied van beauty, dus dat las je in Beauty habits.
Als laatst kwam er vandaag zelfs een derde artikel online, een waarbij ik jullie mening vraag over mijn blog en waar het naar toe gaat in de toekomst! Dus heb je die nog niet gezien, klik dan snel hier.

Het weer was een stuk minder mooi vandaag, jammer! Maar gelukkig schijnt er wel een mooi weekend aan te komen, dus deze ene dag overleef ik ook nog wel.

Op werk was het een drukke dag. Vanaf morgen moeten alle chauffeurs via een online systeem zelf uren in gaan vullen en dus moest er voor elke chauffeur een brief met uitleg komen. Maar omdat ze ook allemaal eigen inloggegevens hebben natuurlijk, moest dit per persoon aangepast worden! Wat een werk haha!

Die middag moest er nog een onderdeel voor een bus opgehaald worden, dus lekker even de auto in en ophalen. Deze week waren er veel ‘uitstapjes’, heel fijn.

Na werk ben ik mijn vriendin op gaan halen, samen gingen we naar mijn moeder. Mijn vriendin had nog veel baby- en kinderspullen en deze wilde ze aan mijn moeder geven voor mijn nichtje, dus we aten daar lekker mee. Mijn moeder had heerlijke witlofschoteltjes in ovenpannetjes gemaakt, biefstuk en patat erbij en smullen maar! En dan moest het toetje nog komen, namelijk lava cakejes met ijs en slagroom. Hoe lekker?

Het was echt heel gezellig. Mijn vriendin werd al iets eerder opgehaald door haar vriend, dus nog even met mama zitten kletsen en toen was het toch wel echt tijd om naar huis te gaan.

Vriend wilde nog een film kijken, ik wilde gaan slapen. Maar uiteindelijk heb ik de film nog tot het eind afgekeken, want ik zat er helemaal in. Oeps, weer veel te laat geworden dus!

Vrijdag 1 april
Ik kon natuurlijk niet anders dan een artikel te schrijven met grapjes en pranks, dus iedereen die nog iets uit wilde halen kon even inspiratie opdoen in het artikel 1 april, kikker in je bil.
En er kwam ook vandaag nog het normale artikel van de vrijdag, lifestyle, online. Dit keer was dit weer een filmtip. Wil je er meer over weten? Je leest het in Movietip: Knock Knock.

Vanochtend had ik echt nergens zin aan, ik wilde me omdraaien en werk lekker vergeten. Maar helaas, er zat niets anders op dan opstaan! Dus klaarmaken en op naar werk.

Op werk begon de dag slecht, want een van mijn werkgevers kon niet op internet doordat zijn draadloze netwerkadapter het niet deed. En hij was op zijn zachtst gezegd not amused. Na een uur prutsen, lukte het me eindelijk internet op zijn pc te krijgen, maar nog geen 10 minuten later was het ook alweer weg en er werden dus hulptroepen ingeschakeld. De webdesigner kwam, die weet er genoeg vanaf, maar deze kwam ook tot de conclusie dat het echt aan de adapter lag en na het aansluiten van een externe WiFi-adapter werkte het inderdaad allemaal weer. Gelukkig krijgen we binnenkort bekabeld internet, want hier word je helemaal gek van!

Ondertussen was het met al dat gepruts al half 12, dus aan de bak! Anders lukt het nooit alles af te krijgen, want ik moest nog bezig voor het UWV voor twee chauffeurs, had nog allemaal papieren liggen waar achteraan gegaan moest worden en er moesten nog routes gepland worden.

Gelukkig kreeg ik alles op tijd af en om 17:00 zat ik in de auto naar huis, kijken wat mijn vader en vriend er thuis met klussen van gebakken hadden. De keuken was netjes afgekit en ondanks een heleboel tegenslagen (want het stroom was gewoon provisorisch aangelegd kwam mijn vader achter toen hij alles open ging halen omdat we de lamp niet aan konden sluiten, er had wel brand kunnen ontstaan!!) werkt de lamp boven mijn salontafel nu ook daadwerkelijk! De lampen boven de eettafel lukte nu niet, daar was niet genoeg kabel voor want alles moet omgeleid worden. Volgende week beter!

Ook had ik een HDMI-kabel gekocht, zodat ik het beeld van mijn laptop op de tv kijken kon. Dus mét licht en uitzending gemist, lekker op de bank!


De avond heb ik lekker rustig doorgebracht, ik hoefde namelijk onverwachts niet te werken vannacht! Dus neem ik het er lekker even van, mag best hihi.

Zaterdag 2 april
De dag begon met een post om meer begrip te creëeren voor autisme, omdat het vandaag Wereld Autismedag is.
Daarna kwam de toepasselijke TAG: ABC online, waarin in antwoord geef op vragen die beginnen met de letters van het alfabet. 

Veel te laat werd ik wakker. Als ik een dag geen wekkers zet, merk ik pas hoe moe ik ben. Ik slaap echt abnormaal lang dan!

We begonnen de dag met een ontbijtje op bed en kan niet anders zeggen dan dat ik verder ook weinig gedaan heb. Ik heb namelijk de hele dag lekker mijzelf verzorgd op een rustig tempo! Even lekker uitgebreid gedoucht en geschoren en gescrubd, maskertje, nagels, daarna opgemaakt en mijn haar in de krullers gezet.

Om 21:00 moest ik weg naar werk, eerst nog even een dvd bij de videotheek achter de deur gooien en dan knallen!

Het was eerst vooral heel gezellig, het was redelijk druk door de voetbalwedstrijd van Twente die live te zien is bij ons. Maar het werd steeds drukker en drukker, tot ik letterlijk de benen uit mijn lijf rende. Er waren geen glazen meer, er stonden meerdere mensen telkens te wachten om te bestellen en op den duur sprongen zelfs klanten bij om glazen te halen en te spoelen omdat het gewoon té druk was. Lief dat ze dat deden natuurlijk!

Need less to say dat ik om 04:00 helemaal dood was, maar toen we rond 04:30 eindelijk iedereen eruit hadden moest er nog wel even schoongemaakt worden. Dit ging zo traag nu, ik kon gewoon niet meer 😂

Om 06:00 was ik eindelijk thuis, met pijn en moeite belandde ik in bed en mijn voeten tintelden gewoon. Eerst kon ik er niet eens van slapen, maar van het een op het andere moment was ik ook opeens vertrokken. Helemaal dood dus!

Dat was mijn week, al met al redelijk druk maar heel gezellig! Hoe was jullie week?

Liefs, Stacey

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Laat een reactie achter, dat vind ik super leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s