Movietip: The Visit

Vandaag een filmtip die ik al een paar keer in de handen had bij de videotheek, maar waarover ik erg twijfelde. Ik nam hem toch mee en wat ben ik daar blij van! Vandaag alles over de film The Visit.

Informatie:
Genre: Horror/thriller
Speelduur: 94 Minuten
Acteurs: Olivia de Jonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, Peter McRobbie, Kathryn Hahn, Celia Keenan-Bolger, Samuel Stricklen, Patch Darragh, Jorge Cordova, Steve Annan, Benjamin Kanes, Ocean James en Seamus Moroney
Regisseur: M. Night Shyamalan

8740
Bron

Becca en Tyler zijn twee kinderen die bij hun moeder wonen. Als hun moeder een weekje op vakantie gaat met haar vriend, gaan Becca en Tyler voor het eerst in hun leven naar hun opa en oma. Omdat hun moeder ruzie heeft met hun opa en oma, kennen zij ze niet. Becca besluit in die week alles te filmen om een documentaire te maken over haar opa en oma, zodat ze alles terug kan kijken en ook hoopt ze hiermee het contact tussen haar moeder en hun opa en oma te kunnen herstellen.

Als ze aankomen is het natuurlijk wat onwennig, maar al snel blijkt dat er iets raars aan de hand is met oma. Ze gedraagt zich soms erg vreemd en ’s avonds mogen ze de kamer niet uit. Als ze dit wel doen, zien ze dat hun oma zich wel heel vreemd gedraagt en al snel zijn er overdag ook rare dingen.

23325_073
Bron

Als ze tussendoor een keer met hun moeder Skypen hoe het gaat, komt de waarheid over opa en oma boven tafel. Maar wat dat is moet je natuurlijk zelf bekijken!

Kathryn-Hahn-in-The-Visit-Movie-2015
Bron

Ik vond het een goede film, het eind zie je echt niet aankomen. Daar hou ik van, een origineel einde! Tegenwoordig zijn er zoveel films waar je na de eerste 20 minuten het einde al van kan raden, het tegenovergestelde is dat filmmakers steeds vreemdere twists gaan bedenken om origineel te zijn. Dan kan de film nog zo goed zijn, maar een raar eind verpest je hele beleving. Bij deze dus zeker niet het geval, mijn vriend heeft alles altijd snel door en zelfs hij zag het niet aankomen!

Ik raad de film zeker aan. Het is niet de beste film, maar het verhaal is goed, het eind origineel en de film kijkt makkelijk weg.

Lijkt het jullie wat?

Liefs, Stacey

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. weespositief schreef:

  Ik heb deze film ook gezien en wauw ik had het echt niet verwacht maar wat een geweldige film!

  Liked by 1 persoon

  1. ABC_Blogging schreef:

   Ja echt he, beetje sixt sense einde, totaal niet iets wat je verwacht!

   Like

Laat een reactie achter, dat vind ik super leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s