Let’s get personal: Mijn week (8)

Zondag 10 april
Vandaag kwam het weekoverzicht van vorige week online, als je deze terug wil lezen dan kan dat natuurlijk hier.

Zondag is een dag die ik eigenlijk in mijn kloffie doorbreng. Deze week had ik ongeveer 60 uur gewerkt, daar komt dan alle reistijd nog bij op en je hebt natuurlijk je leven naast werk nog. Dus vandaag was de dag om bij te tanken. Morgen moet ik ook pakketten bezorgen, dat is altijd een lange dag aangezien ik het te weinig doe om er echt snelheid en handigheid in te krijgen. Nadat ik laat wakker was omdat ik afgelopen nacht gewerkt heb, hebben mijn vriend en ik lekker op de bank gehangen met een filmpje. Over deze film ga ik nog een artikel schrijven, want hij was erg goed! Als jullie dit weekoverzicht lezen, zal hij al te lezen zijn.

In plaats van avondeten hadden we hierbij lekker allerlei hapjes neergezet, we hadden beide ook weinig zin aan koken en dit is ook wel eens lekker natuurlijk! We moesten nog wel lachen, want ons hondje vond zichzelf errug zielig dat hij niets kreeg. Als hij zichzelf zielig vindt of het ergens niet mee eens is, gaat hij in een hoekje zitten en wil hij ons niet meer aankijken.

Maandag 11 april
Het laatste artikel over de basis van je make up voor je gezicht kwam vandaag online, dat lees je in Prime en conceal, hoe overleeft je make up de dag. Nu heb je alle basisinformatie om je gezicht op zijn mooist op te maken.

Vanmorgen begon de dag weer eens geweldig. Ik stap in mijn auto om naar werk te gaan, stopt de vuilniswagen precies voor de uitrit en 10 minuten later kan ik de parkeerplaats pas verlaten. Te laat bij PostNL dus, maar gelukkig viel het mee.

Nadat ik de bus geladen had, aan de slag. Het zonnetje schijnt, wat pakketten bezorgen natuurlijk een heel stuk aangenamer wordt! Het is altijd een lange dag, zoals ik gister al beschreef, maar met het zonnetje en niet in het donker klaar zijn is dat een stuk minder rot.

Om 08:00 ben ik begonnen en ik was om 19:15 klaar met de afhandeling. Dus ik heb weer mooi wat uurtjes gemaakt vandaag. Na werk eerst even snel wat boodschappen gedaan en mijn vriend opgehaald. Hij komt snel even mee naar huis een hapje eten en gaat dan voor de week naar zijn moeder. Vanaf morgen kan hij daar in de buurt namelijk weer aan het werk en in verband met vervoer is dat dan makkelijker. Dus een eenzaam weekje thuis, maar ik heb veel afspraken ’s avonds.

Na het eten heb ik mijn vriend nog even weg gebracht, de hond direct uitgelaten en ben ik naar bed gegaan. Morgenvroeg gaat de wekker alweer vroeg, want ik moet om 07:00 de deur weer uit. Helaas moest ik het vandaag zonder laptop doen, want mijn oplader heeft het begeven. Morgen maar eens kijken of ik een goedkope op de kop kan tikken, want dit is lader nummer 3. We kijken ook vaak via de laptop series in de woonkamer en als we even niet opletten vindt het konijn de kabel erg lekker! De laders van de MacBook Air kosten origineel en nieuw € 89,99, dus ik  hoop dat ik op marktplaats wat vind.

img_1446

Dinsdag 12 april

Normaal zou vandaag een recept online komen, maar het kwam mij beter uit om dit te ruilen met vrijdag. Daardoor kwam vandaag Movietip: Dark Places online.

Het vroeg opstaan viel me zwaar zo na het weekend en de lange dag gister. Mijn ogen zijn zwaar en ik was veel te laat wakker, zelfs met make up krijg ik mijn oververmoeide gezicht niet weg gewerkt. Vanavond maar eens op tijd naar bed dus!

Na me snel klaargemaakt te hebben, op naar PostNL. Ik moet even kijken of alle chauffeurs op tijd zijn, of er geen problemen zijn en even de dagrapportages ophalen zodat ik later kan kijken hoe de chauffeurs werken. Gelukkig waren er geen bijzonderheden, iedereen was netjes op tijd en er waren geen problemen. Heerlijk zo, als het elke dag zo relaxed was dan zou dat heel wat stres schelen haha!

In het zonnetje en met een Egg McMuffin van de Mc Donalds lekker terug naar kantoor. Na wat mails beantwoorden en de dagrapportages uit te werken, even lunchen. Ik had gister nog veel macaroni over, dus daar heb ik een lekkere maaltijdsalade van gemaakt met komkommer, appel, tomaat, kaas en wat dressing. Ik hou van salades, vooral als het zonnetje zich laat zien. In de zomer eet ik zelfs het liefst alleen maar koude salades, dan heb ik meestal zo weinig zin aan warm eten!

De rest van de dag op kantoor heb ik even gezocht naar een lader voor mijn MacBook en papierwerk weg gewerkt. Saai, maar moet ook gebeuren!

Na werk ben ik even snel op pad geweest voor een cadeautje, mijn vriendin wordt morgen 33 en dat moet natuurlijk even gevierd worden. Daarna snel naar huis, want ik ben weer eens zo moe, zijn er meer mensen die daar last van hebben? Thuis heb ik even een recept bereid voor vrijdag, mijn moeder belde nog even om wat nieuwtjes te melden en toen ik alles opgeruimd had en gegeten had, ben ik lekker op tijd naar bed gegaan.

Woensdag 13 april
Koningsdag 2016 is over twee weken, maar wat gaan we aantrekken? Vandaag kan je even neuzen in het artikel What to wear: Koningsdag 2016.

Ook vanmorgen begon de dag bij PostNL. Gelukkig was ik vandaag een stuk eerder wakker en was het allemaal een stuk minder gestrest. Op depot waren een paar kleine dingen, sommige chauffeurs maken er helaas de laatste best wel een zooitje van en ik moet dus een stuk strenger gaan worden. 

Op de terugweg naar kantoor scheen het zonnetje weer heerlijk, dus dat ik nog even een tussenstop moest maken vond ik helemaal niet erg. Net als het feit dat ik even moest wachten toen ik wat onderdelen op moest halen, lekker in de zon even mijn ruitenvloeistof bijgevuld. Ik hoop echt dat dit weer aanhoudt zo!

Op kantoor was het een beetje chaotisch allemaal. Er was een chauffeur voor gesprek, er lag nog behoorlijk wat werk en in de middag was het een in- en uitloop van mensen. Eigenlijk wel gezellig natuurlijk, want er kwamen ook nog bekenden hun auto ophalen uit de garage, maar je krijgt echt weinig werk klaar zo natuurlijk. Ik moest mijn werkgever nog even ophalen ergens, want die stond zonder vervoer en voor ik het wist was het alweer 17:00, tijd om naar huis te gaan.

Eerst even snel langs huis, Hummer even voer geven en uitlaten, en toen door naar mijn BFF Mellissa. HIEPERDEPIEP HOERAAAAAAAAA, gefeliciteerd je bent OUD! Ze is goed verwend vandaag! Ik kocht haar het boek ‘Mijn Bucketlist Leven’, erg leuk. Had er zelf ook een willen hebben, maar helaas had ik na drie boekenwinkels maar 1 exemplaar weten te scoren. Het was gezellig!


Donderdag 14 april
Wederom is het me niet gelukt elke dag iets te plaatsen, dus vandaag was er geen artikel. Sorry lieve mensen!

De dag begon rustig op depot, tot we net voor de eerste chauffeurs wilden vertrekken te horen kregen dat er weer een controle was. Stres en chaos, want dat betekend natuurlijk vertraging. Na heel wat heen en weer gebel en geregel waren alle chauffeurs uiteindelijk toch allemaal nog redelijk op tijd op pad. Goed begin haha!

Ik was zelf ook wat later op kantoor daardoor, dus even snel alle urenregistraties verwerkt en routes gepland. Daarna nog even wat telefoontjes gepleegd en toen werd me gevraagd even naar Enschede te rijden om de boekhouding af te geven. Wat vervelend zeg *ahum*.

Toen ik terug kwam, was het al 14:00 geweest en ik had gevraagd of ik vandaag eerder weg mocht. Mijn baby nichtje slaapt bij mijn moeder en aangezien de reistijd naar hun huis een uur is, zie ik ze heel weinig aangezien ik zoveel werk. Ik mis alles! Gelukkig mocht dat, dus ik heb nog een beetje aangerommeld en nog even achter een paar bussen aangebeld en toen snel naar huis om mijn hondje op te halen en door naar mama.

Ik had bij Action een baby-telefoon met spiegeltje gekocht. Ik liep daar toevallig en zag hem liggen. Mijn nichtje wil alles wat telefoon of afstandsbediening is graag vasthouden en er zat licht, geluid en een spiegeltje op. Super leuk! Ik twijfelde nog wel even, want hoe betrouwbaar is zoiets van de Action? Ik nam hem toch mee, want in Nederland moet alles aan bepaalde eisen voldoen zover bij mij bekend.

Niet dus. Ik gaf mijn nichtje de telefoon en wilde hem aanzetten door het lipje tussen de batterijen eruit te trekken, maar toen gebeurde er niets. Mijn nichtje vond hem zo ook leuk, dus ze zat er lekker mee te spelen tot ze even eten moest. Mijn moeder wilde de batterijen er even uithalen voor het geval er iets mee was, ze pakt het telefoontje op en deze bleek super heet te zijn! De batterijen die eruit kwamen waren zo heet, dat je als volwassene je handen al bijna verbrandde. Stel je voor dat het ding ontploft was toen mijn nichtje hem net in haar mondje had! Gelijk even Action gebeld natuurlijk, want als het een fout in alle telefoontjes is kan het bij een ander wel mis gaan. En goed ook!

Tussendoor kreeg ik nog een telefoontje over werk. Een van onze chauffeurs had een aanvaring met een PostNL medewerker gehad en dat ging er schijnbaar nogal heftig aan toe, dus dat wordt weer een hoop gedoe om het weer op te lossen ben ik bang. Maar dat zijn zorgen voor morgen haha.

Mijn nichtje is zo schattig, ze ‘kruipt’ nu. Haar kruipen is eigenlijk alleen met haar handjes en dan wipt ze een keer met haar lijfje zodat haar beentjes naast elkaar naar voren schieten, zo lief. Alles gaat zo snel. Natuurlijk hebben we ook even lekker geknuffeld, maar toen kreeg ze opeens allemaal rode vlekjes! We vroegen ons af wat het nou was, maar omdat mijn zusje en ik altijd overal gevoelig voor waren kwam mijn moeder op het idee mijn wollen poncho even uit te doen. En ja hoor, dat was dus het probleem. Zielig!

Nadat ze gegeten heeft hebben we haar samen naar bed gedaan. Ze lag er nog maar net in, toen de bel ging. De bezorger met ons eten, timing. Mijn moeder had een onwijs lekkere pizza, haar vriend en ik een pasta. De pasta was wel oké, maar niets bijzonders. Jammer New York Pizza!

Mijn moeders vriend moest werken, dus hij ging weg. Lekker even tijd met mijn lieve moeder. Ik wilde eigenlijk op tijd naar huis, morgen weer een lange dag/nacht natuurlijk. Maar we zaten zoveel te kletsen en doen dat het binnen no-time weer veel te laat was, dus heb ik nog even de katten verzorgd voor mijn moeder en toen was het al tijd voor het laatste flesje van mijn nichtje. Dus kon ik die mooi nog even mee pakken, dat is wel echt super cute hoor! Ze is dan half in slaap en pakt telkens je hand en knijpt er in. Heel lief.

Na de fles dan toch maar snel naar huis, want het was alweer veel te laat.

Mijn nichtje mag niet online. Je hoort zulke rare verhalen tegenwoordig, dat mijn zusje heeft besloten geen foto’s van haar online te willen. Vandaar dat je nooit ergens foto’s van haar zal vinden!

img_1548


Vrijdag 15 april
Aangezien ik geruild had met de dinsdag, kwam vandaag een recept online. Dit keer een lekker en simpel idee voor als je bijvoorbeeld een dagje weg gaat! Je leest het allemaal in Recept: Sandwich To Go.

Ik kon vanmorgen weer eens niet uit bed komen, ik was wel op tijd wakker gelukkig. Veel te moe telkens, merk dat ik er steeds vaker over klaag en denk dat mensen er ook wel een beetje gek van worden ondertussen. Maar goed, leven gaat door. Dus hup, klaarmaken en de auto in naar PostNL. Daar verliep alles eigenlijk op rolletjes vandaag, al moest ik natuurlijk wel met de chauffeur die gister problemen had met iemand naar kantoor van de directie van PostNL komen. Na 20 minuten wachten, hij zat in bespreking, is dit verplaatst naar volgende week. De chauffeur moet natuurlijk vandaag gewoon pakketten bezorgen, dus het duurde veel te lang zo.

Op de terugweg nog weer even wat auto-onderdelen opgehaald en op kantoor had ik nergens energie voor. Eerlijk gezegd doe ik op vrijdag sowieso meestal wel wat rustiger aan, want ik moet nog wel even door. Ik heb een beetje aangerommeld en lichte werkzaamheden gedaan tot het 17:00 was. Snel naar huis nog even een uurtje liggen, want om 22:00 moet ik weer in de auto zitten.

Ik kom altijd zo moeilijk in slaap als ik thuis kom en direct moet/wil slapen. Niet normaal. Maar na even mijn ogen gesloten gehad te hebben, moest ik toch echt uit bed. Tijd om te douchen en me klaar te maken voor de nacht. Ik ben het grootste gedeelte van de nacht alleen, want mijn werkgever heeft een feest. Er is ook nog voetbal en aangezien we een voetbal cafe zijn waar het ook gekeken kan worden, was het wel redelijk druk. Maar alles komt altijd goed en ik ben altijd wel heel makkelijk; ik kan niet meer dan mijn best doen en als gasten even moeten wachten, moeten ze maar even geduld hebben haha!

Zaterdag 16 april


Vandaag een keer een andere TAG, want ik heb er zelf 1 gemaakt! Je leest het allemaal in TAG: Blog vriendenboekje.

Vandaag heb ik uiteraard eerst uitgeslapen en daarna heb ik mij op mijn dooie gemak lekker gedoucht en klaar gemaakt. Om 22:00 moest ik beginnen, dus om 21:15 moest ik van huis weg.

De nacht was apart, het was redelijk rustig voor een zaterdag en opeens zat de hele tent vol. Ik voelde me niet zo lekker, want ik was oververmoeid, maar ik heb me uiteindelijk toch vermaakt! Na werk nog even na zitten kletsen, dus om 06:30 was ik uiteindelijk pas thuis. GAAAAAAP!

  

Dat was mijn week, ik hoop dat jullie een goede week gehad hebben! 

Liefs, Stacey  

Advertenties

Laat een reactie achter, dat vind ik super leuk! :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s